Menu
Cos
NOU gazon profesional PRODUSE

Butasi

Producator: Amia
Arbust fructifer afin AmiaVaccinium Corymbosum este un arbust fructifer, fiind o specie perena, cu frunze cazatoare si cu ramuri lemnoase. Se dezvolta sub forma unei tufe inalte de 1.5-2m in functie de soi, clima, sol, sistem de irigatii, intretinere, taieri.Afinele contin o cantitate mare de vitami..
22,03 Lei
Fără TVA:20,21 Lei
Producator: Amia
Arbust fructifer afin siberian AmiaDenumire stiintifica-Lonicera kamtschaticaDenumire populara-Afin siberianEste un arbust ce creste pana la 1,5-2m inaltime. Are frunze opuse ovat-eliptice. Inflorescenta este reprezentata de cate 2 flori dispuse opus la baza frunzelor lastarului fructifer. Inflorire..
19,71 Lei
Fără TVA:18,08 Lei
Producator: Amia
Arbust fructifer agrise galben AmiaDenumire stiintifica: Ribes uva-crispaDenumire populara: Agris galbenSe intalneste in Europa, Asia, America Centrala si de Nord ca planta spontana. Sistemul radicular este destul de superficial si ramificat, marea masa a radacinilor fiind situata la 10-40 cm. Crest..
17,40 Lei
Fără TVA:15,96 Lei
Producator: Amia
Arbust fructifer agrise rosu AmiaDenumire stiintifica-Ribes uva-crispaDenumire populara-Agris rosuin stare salbatica, se intalneste in Europa, Asia, America Centrala si de Nord.Sistemul radicular este destul de superficial si ramificat, marea masa a radacinilor fiind situata la 10-40 cm. Creste sub ..
17,40 Lei
Fără TVA:15,96 Lei
Producator: Amia
Arbust fructifer agrise verzi AmiaDenumire stiintifica-Ribes uva-crispaDenumire populara-Agris verdeÎn stare salbatica, se întalneste în Europa, Asia, America Centrala si de Nord.Sistemul radicular este destul de superficial si ramificat, marea masa a radacinilor fiind situata la 10-40 cm. Creste su..
17,40 Lei
Fără TVA:15,96 Lei
Producator: Amia
Arbust fructifer alun AmiaAlunul poarta denumirea de Corylus avellana, fiind un arbore care creste incet si produce alune abia dupa 4-5 ani de dezvoltare. Florile alunului apar inaintea frunzelor si este verde circa 250 de zile pe an, ceea ce il face sa fie dorit in gradini pentru efectul decorativ ..
16,25 Lei
Fără TVA:14,91 Lei
Producator: Amia
Arbust fructifer aronia AmiaSpecie din America de Nord, rezistent la temperaturi scazute dar si la boli si daunatori. Fructele de aronia contin o cantitate mare de antioxidanti. Pot fi folosite proaspete, uscate sau conservate (gemuri, lichior). Daca fructele nu sunt utilizate intr-un alt mod pot fi..
16,25 Lei
Fără TVA:14,91 Lei
Producator: Amia
Arbust fructifer castan comestibil AmiaSpecie mediteraneeana raspandit in Peninsula Balcanica,cunoscut sub denumirea de  castan comestibil, au un continut ridicat in amidon, glucoza, zaharoza,vitamine si dextrina. Specie arborescenta decorativa prin flori, fructe forma si aspectul frunzisului. ..
16,25 Lei
Fără TVA:14,91 Lei
Producator: Amia
Arbust fructifer catina AmiaDenumire stiintifica-Hippophea rhamnoidesDenumire populara-CatinaRezistenta la ger este mare, practic nu sufera pierderi pe timpul iernii indiferent de temperatura. Fata de lumina este o specie pretentioasa, din aceasta cauza creste în locurile bine iluminate, unde calita..
16,25 Lei
Fără TVA:14,91 Lei
Producator: Amia
Arbust fructifer coacaz alb AmiaDenumire stiintifica-Ribes niveumDenumire populara-Coacaz alb           Coacazul creste spontan în zona colinara si de munte din Europa, nord-estul Asiei si în America de Nord. Coacazul are un sistem radicular relativ ..
15,11 Lei
Fără TVA:13,86 Lei
Producator: Amia
Arbust fructifer coacaz negru AmiaCoacazul negru este un arbust fructifer, fiind o specie perena, cu frunze cazatoare. Se dezvolta sub forma unei tufe inalte de 1 m in functie de soi, clima, sol, sistem de irigatii, intretinere, taieri. Fructele sunt bogate în glucide, acizi grasi, proteine si subst..
12,76 Lei
Fără TVA:11,71 Lei
Producator: Amia
Arbust fructifer coacaz rosu AmiaCoacazul rosu este un arbust fructifer, fiind o specie perena, cu frunze cazatoare. Se dezvolta sub forma unei tufe inalte de 1 m in functie de soi, clima, sol, sistem de irigatii, intretinere, taieri.Coacazele rosii sunt bogate în glucide, acizi grasi, proteine si s..
12,28 Lei
Fără TVA:11,27 Lei
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)