Notice: Array to string conversion in /home/xmarkro/public_html/catalog/controller/pavblog/blogs.php on line 91<![CDATA[Ultimele bloguri - Xmark]]><![CDATA[Agribazar sfaturi pentru ingrijirea gazonului]]>

Desi pare simplu la prima vedere, intretinerea gazonului poate fi anevoioasa si costisitoare, tinand cont de faptul ca acesta este raiul buruienilor, al daunatorilor, agentilor patogeni si muschilor.

Daca timpul dumneavostra este limitat, de intretinerea gazonului se poate ocupa o persoana sau firma specializata pentru ca acesta necesita o atentie sporita si o intensa activitate, cel putin in perioada de vara cand saptamanal este nevoie de tundere, ajustare, fertilizare si plivit. Dar haideti sa vedem cateva idei ce ne vor usura munca si vor face ca gazonul sau pajistea noastra sa arate bine.

]]>
7Sat, 9 March 2013 00:00:00 UTC
<![CDATA[Ce facem cu resturile de gazon dupa tundere]]>

Indiferent daca sunt greblate sau sunt stranse in sacul masinii de tuns iarba, intrebarea ramane aceiasi – ce facem cu resturile de iarba? Se pot pune pe post de mulci, intre plantele din gradina de legume, cu unele conditii, deoarece – in primul rand, zona poate fi infectata cu limacsi (melci) si in al doilea rand, in straturi prea groase, iarba poate sa putrezeasca.


]]>
10Sat, 9 March 2013 00:00:00 UTC
<![CDATA[Tunderea gazonului]]>

Tunsul ierbii este fara indoiala activitatea cea mai frecventa intr-o gradina cu gazon.


]]>
9Sat, 9 March 2013 00:00:00 UTC