Menu
Cos
NOU gazon profesional PRODUSE

Anticalcar gel

Producator: Calgon
Calgon Anticalcar Gel 1.5 lPROTEJEAZA IMPOTRIVA DEPUNERILOR DE CALCAR & PASTREAZA MASINA DE SPALAT CURATA* Protectie uimitoare impotriva calcarului datorita actiunii sale de neutralizare care protejeaza partile vitale ale masinii, cu avantajul de a mentine masina de spalat curata si fara mi..
50,70 Lei
Fără TVA:42,61 Lei
Producator: Calgon
Calgon Anticalcar Gel 1.5 L Hygiene+PROTEJEAZA IMPOTRIVA DEPUNERILOR DE CALCAR & PASTREAZA MASINA DE SPALAT CURATA* Protectie uimitoare impotriva calcarului datorita actiunii sale de neutralizare care protejeaza partile vitale ale masinii, cu avantajul de a mentine masina de spalat curata s..
50,70 Lei
Fără TVA:42,61 Lei
Producator: Calgon
Calgon Anticalcar Gel 750Ml 3 In 1PROTEJEAZA IMPOTRIVA DEPUNERILOR DE CALCAR & PASTREAZA MASINA DE SPALAT CURATA* Protectie uimitoare impotriva calcarului datorita actiunii sale de neutralizare care protejeaza partile vitale ale masinii, cu avantajul de a mentine masina de spalat curata si ..
29,15 Lei
Fără TVA:24,50 Lei
Producator: Calgon
Calgon Anticalcar Gel 750Ml Hygiene+PROTEJEAZA IMPOTRIVA DEPUNERILOR DE CALCAR & PASTREAZA MASINA DE SPALAT CURATA* Protectie uimitoare impotriva calcarului datorita actiunii sale de neutralizare care protejeaza partile vitale ale masinii, cu avantajul de a mentine masina de spalat curata s..
29,15 Lei
Fără TVA:24,50 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)