Menu
Cos
NOU gazon profesional PRODUSE

Belchim

Fungicid Faxer 5 l
Nu este in stoc
Producator: Belchim
Ambalaj: 5 lFungicidul de cursa lunga Substanta activa: 450 g/l proclorazFormulare: emulsie concentrata (EC)Mod de actiune:Faxer este un fungicid pentru combaterea Patarii in ochi a bazei tulpinii (Pseudocercosporella herpotrichoides) la cereale de toamna si primavara. Produsul contine substant..
561,35 Lei
Fără TVA:515,00 Lei
Producator: Belchim
Ambalaj: 1 lCyperguard-ul are o actiune non-sistemica de contact si ingestie. Cipermetrinul, substanta activa a produsului actioneaza la nivelul sinapselor sistemului nervos central si periferic al insectelor. In urma contactului sau ingestiei produsului, insectele raman paralizate, nu se mai hranes..
159,14 Lei
Fără TVA:146,00 Lei
Producator: Belchim
Ambalaj: 24 lCyperguard-ul are o actiune non-sistemica de contact si ingestie. Cipermetrinul, substanta activa a produsului actioneaza la nivelul sinapselor sistemului nervos central si periferic al insectelor. In urma contactului sau ingestiei produsului, insectele raman paralizate, nu se mai hrane..
3.270,00 Lei
Fără TVA:3.000,00 Lei
Producator: Belchim
Ambalaj: 5 lCyperguard-ul are o actiune non-sistemica de contact si ingestie. Cipermetrinul, substanta activa a produsului actioneaza la nivelul sinapselor sistemului nervos central si periferic al insectelor. In urma contactului sau ingestiei produsului, insectele raman paralizate, nu se mai hranes..
763,00 Lei
Fără TVA:700,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)